About

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Op dit blog vind je een overzicht van artikelen en columns op het gebied van strategie, positionering, propositie en probleemdenken, mijn unieke werkwijze. Ik geloof namelijk dat de oplossing per definitie begint bij het probleem. En dat is behoorlijk onderscheidend in een vakgebied dat vaak gekenmerkt wordt door opportunisme.

Daarnaast deel ik op dit blog van tijd tot tijd mijn dagelijkse ervaringen als brand consultant, inzichten vanuit mijn boeken op het gebied van positionering en observaties vanuit mijn rol als executive lecturer strategische positionering aan Nyenrode Business Universiteit. Met als doel je te voorzien van inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Ik hoop dat dit blog je inspireert en vooral helpt om tot een succesvolle positionering te komen van jouw organisatie, afdeling of merk. Richting interne en externe doelgroepen. Misschien helpt het je zelfs bij het positioneren van jezelf. Privé of zakelijk. Het positioneren van mensen en merken is namelijk wat ik elke dag opnieuw met veel plezier doe vanuit mijn bedrijf Brandgurus, samen met een team van ervaren merkspecialisten.

Veel leesplezier en mocht je meer willen weten over strategie, positionering, propositie of probleemdenken, bestel dan mijn boek De perfecte positionering. Wil je direct weten hoe je dit kunt toepassen in de praktijk? Volg dan een van mijn masterclasses of colleges op Nyenrode. Je kunt natuurlijk ook gewoon een vrijblijvende afspraak maken met het team van Brandgurus in Amsterdam.


Julian Stevense
Brandgurus BV
Paulus Potterstraat 32-2
1071DB Amsterdam
020 615 07 34
julian@brandgurus.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.