About Julian

Leuk dat je mijn blog bezoekt! 

Hier vind je een overzicht van mijn artikelen en columns op het gebied van strategie, positionering, propositie en probleemdenken. Artikelen die ik schrijf voor MarketingTribune, Adformatie of voor onze eigen Brandgurus Magazines

Hier deel ik mijn ervaringen en inzichten als brand & business consultant bij Brandgurus, maar ook mijn ervaringen als kerndocent Strategisch Positioneren op Nyenrode Business Universiteit. 

Je leest op mijn blog waarom alles draait om merkvoorkeur, waarom denken in problemen leidt tot betere oplossingen en waarom merken essentieel zijn om als organisatie duurzaam concurrentievoordeel te realiseren. Wil je meer weten over mijn denkwijze of de werkwijze van Brandgurus? Bestel dan mijn boek ‘De perfecte positionering’ op bol.com, volg een van onze collegereeksen of masterclasses op Nyenrode. Reageer op een van de wildcards voor de Brandgurus Masterclass (welke worden aangeboden op LinkedIn) of kom gewoon gezellig een keer langs op de Paulus Potterstraat 32 in Amsterdam, waar mijn nieuwe boek ‘Strategisch denken voor Marketeers’ voor je klaar ligt. 

Julian Stevense 
06 24 20 72 44 
julian@brandgurus.nl